مردى به همسرش گفت : برو خدمت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام از او بپرس آیا من از شیعیان شما هستم یا نه ؟
آن زن خدمت حضرت زهرا علیهاالسلام رسید و مطلب را پرسید. حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمود:
به همسرت بگو اگر آنچه را که دستور داده ایم بجا مى آورى و از آنچه که نهى نموده ایم دورى مى جویى از شیعیان ما هستى وگر نه شیعه ما نیستى .
زن به منزل برگشت و فرمایش حضرت زهرا علیهاالسلام را براى همسرش نقل کرد. مرد با شنیدن جواب حضرت سخت ناراحت شد و فریاد کشید:
واى بر من ! چگونه ممکن است انسان به گناه و خطا آلوده نباشد؟
بنابراین من همیشه در آتش جهنم خواهم سوخت ، زیرا هرکس از شیعیان ایشان نباشد همیشه در جهنم خواهد بود.
زن بار دیگر محضر فاطمه علیهاالسلام رسید و ناراحتى و سخنان همسرش را نزد آن حضرت بازگو نمود.
حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود:
به همسرت بگو؛ آن طور که فکر مى کنى نیست . چه اینکه شیعیان ما بهترین هاى اهل بهشتند ولى هرکس ما را و دوستان ما را دوست بدارد و دشمن دشمنان ما باشد و نیز دل و زبان او تسلیم ما شود ، ولى در عمل با اوامر و نواهى ما مخالفت کرده ، مرتکب گناه شود، گرچه از شیعیان واقعى ما نیست اما در عین حال او نیز در بهشت خواهد بود، منتهى پس از پاک شدن گناه .
آرى ! به این طریق است که به گرفتاریهاى (دنیوى ) و یا به مشکلات صحنه قیامت و یا سرانجام در طبقه اول دوزخ کیفر دیده ، پس از پاک شدن از آلودگیهاى گناه به خاطر ما از جهنم نجات یافته ، در بهشت و در جوار رحمت ما منزل مى گیرد
بحار: ج 68، ص 155
سینماپرس: جواد محرمی/ بادیگارد به هزار دلیل فیلم به روزی نیست. بادیگارد را باید از حالا یکی از بزرگترین قربانیان دوران پسابرجام قلمداد کرد. آقای حاتمی کیا موضوع فیلم شما به روز نیست چون رنگ و بوی برجام نمی دهد.
ابد و یک روز فیلمی فراتر از رئالیسم به ناتورالیسم تنه می زند و بحث وراثت و عامل خانوادگی مطرح می شود پایان فیلم مارا امیدوار می کند که نوید زندگی متفاوتی از باقی اعضای خانواده خواهد داشت البته به لحاظ مضمونی ایراداتی به فیلم وارد است اما از لحاظ ساختاری ابد و یک روز خیلی فیلم درخشانی است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، وندی شرمن معاون سابق وزارت خارجه آمریکا که تیم این کشور در مذاکرات هستهای را نیز رهبری میکرد، روز سهشنبه در نشستی در اندیشکده «ویلسون» شرکت کرد.
وی در این جلسه پرسش و پاسخ، به تشریح روند مذاکرات هستهای با ایران پرداخت. او گفت هرچند در طول مذاکرات با طرف ایرانی، طرفین همدیگر را شناختند، «اما همچنان ما برای آنها "شیطان بزرگ" بودیم و آنها ایران. ایران به عنوان یک صفت.»
امام باقر (علیه السّلام) فرمودند:
مردی از انصار با همسر خود محضر رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) شرفیاب شد. عرض کرد یا رسول الله این زن دخترعمو و همسر من است، زنی پاک و با عفت. برای من فرزندی آورده است که چهره اش سیاه، لوله های بینی گشاد، موهایش پیچیده، بینش پهن است! خلاصه طفلی با تمام ممیزات نژادی یک حبشی متولد شده است. نظیر چنین فرزندی در خانواده و اجداد پدری و مادریم نیست. رسول اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) از زن سوال کرد چه می گویی. قسم یاد کرد از موقعی که من به همسری این مرد در آمده ام با هیچکس نیامیخته ام.
حضرت مانند کسی که به فکر فرو رود سر یه زیر انداخت و سپس سر بلند کرد و دیده به آسمان گشود بعد رو کرد به شوهر و فرمودند: بین هر انسان تا آدم 99 عرق وجود دارد که در ساختمان فرزند همه فعالیت می کند. وقتی نطفه ای در رحم قرار گیرد عرقها به جنبش افتاده و همه از خدا درخواست دارند که فرزند به شبه آنها ساخته شود. این بچه ی غیر مشابه شما از همان عرق های دور دست است که در اجداد و اجداد اجدادت سابقه ندارد. کودک را بگیرف او فرزند تو است.
زن عرض کرد یا رسول الله عقده ی مرا گشودی و از غصه خلاصم کردی.[1]
امام صادق علیه
السلام فرمودند: «وقتی خدا بخواهد انسانی را بیافریند صورتهایی که میان او و پدران
او تا حضرت آدم، وجود دارد جمع کرده و او را به شکل یکی از آن صورتها می آفریند.
کسی نباید بگوید این فرزند به من و یا به یکی از پدران من شباهت
ندارد.»[2]
پی نوشت
:
1.وسائلالشیعه، جلد 5، ص 128، باب انّ الولد یلحق بالزوج
2.اِنَّ
اللّه تبارک وَتعالی اِذا أرادَ اَنْ یَخْلُقَ خَلقا جَمَعَ کُلَّ صُورَةٍ بَینَهُ
وَبَیْنَ آبائِهِ اِلی آدَمَ علیه السلام ثُمّ خَلَقَه عَلی صُورَةِ أحَدِهِمْ فَلا
یَقُولَنّ اَحَدٌ هذا لایُشْبِهُنی وَلا یُشْبِهُ شَیئا مِنْ آبائی؛ بحارالانوار،
ج101، ص103.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد خزایی تهیه کننده سینما طی نامه ای از ابراهیم حاتمی کیا برای ساخت بادیگارد تقدیر کرده که در ادامه می خوانید:
" او هم یک آدم معمولی بود. من بعضی اوقات لباس پوشیدنهایش را نمیپسندیدم. دوست نداشتم لباسهایی را که خیلیها تن میکنند، بپوشد. گاهی اوقات درباره این موضوع، خیلی با او حرف میزدم و اما او اینها را دوست داشت. شاید هر کسی ظاهر او را میدید فکر نمیکرد روزی شهید شود.
شیطنتهایش را دوست داشتم. خیلی شلوغ بود و همیشه در منزل شعر و آواز میخواند.
یادم هست یکبار که میخواستم نماز بخوانم، گفتم:« چقدر سر و صدا میکنی! کمی آرام باش» چون شلوغ میکرد و تمرکز نداشتم. با خنده گفت: « زهره! روزی بیاید آنقدر خانه ساکت باشد که بگویی ای کاش سروصداهای میثم بود ». "
اینها را زهره نجفی همسر شهید مدافع حرم میثم نجفی میگوید.
این تشکل دانشجویی با اعلام تعجب از شیوه استدلال هاشمی رفسنجانی در پذیرفتن بیت امام همانند امام، گفت:
آیا چون امام انقلاب کرده باید خاندان امام را نیز به عنوان امام بپذیریم؟ یعنی ایشان گمان بردهاند که جمهوری اسلامی حکومت سلطنتی است؟ نسبت خانوادگی افراد چه ربطی به صلاحیتشان دارد؟ همه میدانند که ضوابط تکلیف افراد را مشخص کند؛ نه روابط.