فردای محشر کار دشوار است ای دل
بیچاره آنکس که گرفتار است ای دل
هر کس که حب فاطمه در دل ندارد
آنجا یقینا بی کس و کار است ای دل
کار شفاعت های زهرا گفته اند با
دستان مقطوع علمدار است ای دل
هرکس که بی عشق علی و فاطمه زیست
بی غصه و درد است و بی عار است ای دل
دنیا اگر چه ظاهری زیبنده دارد
در باطنش بسیار غمبار است ای دل
دیدی چه آورده بروزم حب دنیا ؟
این قلب و این چشمم چه بیمار است ای دل
چشمی که صد جا رفته و برگشته اصلا
کی در پی دیدار دلدار است ای دل ؟
از بسکه در تنهایی و غربت به سر برد
یوسف به دنبال خریدار است ای دل
هرکس نمی داند که یوسف را بها چیست
محو شلوغی های بازار است ای دل
****
ای دل بیا چشم انتظار یار باشیم
از هرچه غیر از عشق او بیزار باشیم
یاسر مسافر
با صدای دلنشین حاج محمود کریمی
گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس - خلبان «فریدون علیمازندرانی» متولد سال 1330 در تهران، پس از طی دوره آموزش خلبانی در آمریکا به عنوان خلبان جنگنده F-5 «تایگر» در پایگاه شکاری دزفول مشغول به خدمت شد و با ورود جنگندههای F-14 «تامکت» در سالهای پایانی دهه 50 برای آموزش خلبانی این پرنده انتخاب و به اصفهان منتقل گردید.
او یکی از نسلهای اولیه نهاجا در پرواز با تامکتهای این نیروست که در طول جنگ چندین شکار موفق داشت و در مراحل مختلف خدمتی خود اقدامات مهم و تاثیرگزاری انجام داد.
در جریان پرونده ویژه «بررسی 4 دهه حضور هواپیمای F-14 در سازمان رزم نیروی هوایی ایران» به سراغ وی رفتیم تا برایمان از ناگفتههای آن سالها بگوید؛ حرفهایی که برخی از آنها برای اولین بار در این گفتگو منتشر میشود و برگی از روزهای تلخ و شیرین نیروی هوایی و کارنامه درخشان خلبانان تیزپرواز این نیرو را پیش چشممان قرار میدهد.
آنچه در زیر میخوانید بخش اول گفتگویی است صریح و خواندنی با یکی از قهرمانان نبردهای هوایی ایران در طول 8 سال دفاع مقدس.
در حاشیه سفر وزیر امور خارجه رومانی به همراه یک هیئت بلندپایه اقتصادی به تهران!!!
1394
حضرت آیت الله خامنه ای، دو قطبی واقعی در ایران را دو قطبی میان «وفاداران به انقلاب اسلامی و اصول امام (ره)»، و «جبهه استکبار و همفکران آن» خواندند و افزودند: البته در این دو قطبی، قاطبه ملت ایران، «انقلابی و علاقه مند به انقلاب و وفادار به امام(ره) و تفکر و اصول ایشان» هستند.
ایشان گفتند: منشأ اصلی دو قطبی سازی های دروغین، در خارج از کشور است اما متأسفانه برخی اوقات در داخل نیز تکرار می شود.
رهبر انقلاب اسلامی، دو قطبیِ «مجلس دولتی» و «مجلس ضد دولتی» را یکی از دو قطبی های دروغین در فضای انتخاباتی برشمردند و افزودند: طراحان این دو قطبی تلاش دارند تا اینگونه القا کنند که بخشی از مردم ایران طرفدار مجلس دولتی هستند و بخش دیگر، مخالف مجلس دولتی، در حالی که ملت ایران نه مجلس دولتی می خواهد و نه مجلس ضد دولتی.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ملت ایران مجلسی می خواهد که «متدین»، «متعهد»، «شجاع»، «فریب نخور»، «مقاوم در مقابل زیاده خواهی ها و طمع ورزی های استکبار»، «مدافع عزت و استقلال ملی»، «علاقمند واقعی به پیشرفت کشور»، «معتقد به حرکت علمی استعدادهای جوان»، «معتقد به اقتصاد درون زا»، «آشنا با درد مردم» و «مصمم به حل مشکلات مردم» باشد و مرعوب امریکا نشود و به وظایف قانونی خود عمل کند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی آقا تهرانی که سال ها در آمریکا به
تحصیل و فعالیت مذهبی مشغول بوده است، یکی از خاطرات دوران تحصیل خود را
چنین بیان می کند:
«دانشگاه بینگهمتون که در ایالت نیویورک قرار
دارد،سالانه یک سمینار فلسفی برگزار می کند و از فیلسوفان بزرگ دنیا دعوت
می شود تا با شرکت در این مراسم، به ارائه ی مقاله و کنفرانس علمی
بپردازند. ارائه ی مقاله و کنفرانس در این سمینار، دارای ارزش علمی برای
اساتید خواهد بود. چه اینکه در مجلات علمی دانشگاه به چاپ می رسد و جزو
فعالیت های علمی به حساب می آید.
گاهی اوقات ارزش دعا کردن و درد و دل کردن با خداوند رو از یاد میبریم
از یاد میبریم که خدا در هر لحظه و هر مکان با ماست، اما این بودن را شکرگزار نیستیم.
اگر بخواهیم برای مثال با یک مسئول دولتی ، فرمانده نظامی و یا مدیرعامل یک شرکت خصوصی ، ملاقاتی کوتاه هم داشته باشیم ، باید با هزار و یک ترفند وقت ملاقات بگیریم که این امر ممکن است روزها طول بکشد در ضمن بعد از اینکه امکان ملاقات با ایشان فراهم شد باید به نحوه ی پوشش خود ، طرز و لحن صحبت کردن خود و نحوه ی ارائه ی درخواستمان توجه کنیم که خدایی ناکرده آن مسئول ناراحت نشود و...
اما خداوند ، خالق تمام آفرینش با آن عظمتش در هر مکان و هر زمان آماده پاسخگویی و شنیدن نیازها و حرف های دل بندگان خود هست.
« نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرید » "
" ما از رگ قلب به شما نزدیکتریم "
حماقت شبکه بهایی-انگلیسی بی بی سی و ضدانقلاب خارج نشین برای نفوذ و مهندسی افکار در انتخابات خبرگان، ابعاد توطئه آمریکایی-اسرائیلی-انگلیسی برای ایجاد آنتی تز سوم انقلاب ( فتنه اکبر ) را برملا ساخت.
♦️ تأملی بر مفهوم آنتی تز :
🔹 تز عبارت است از نهاد و آنتی تز وجود یا قضیه ای است که در برابر نهاد یا تز قرار می گیرد و آن را نقض و نفی می کند. بر اساس این قاعده، دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده اند با نفوذ در درون نهاد انقلاب، جریان ضد-انقلاب و آنتی تز انقلاب اسلامی را از درون خود انقلاب، شناسایی و از آن بهره برداری نمایند. از ابتدای انقلاب تا قبل از فتنه ۸۸ از دو جریان زیر به عنوان آنتی تز، علیه انقلاب اسلامی می توان نام برد.
– جریان شریعتمداری و خلق مسلمان تبریز
– جریان منتظری و باند مهدی هاشمی معدوم
♦️ایجاد آنتی تز سوم انقلاب :
🔹 برای ایجاد آنتی تز سوم انقلاب، از مدت ها قبل نقش ها بین سرویس های اطلاعاتی و جریان نفوذ وابسته به آنان، رسانه های بیگانه، ضدانقلاب خارجه نشین و جریان فتنه، تقسیم گردیده است. در این ارتباط، به بهانه حضور در انتخابات خبرگان، ساماندهی جریان آنتی تز سوم با پوشش نام امام ( ره ) به جریان فتنه واگذار شد و تخریب و اعتبار زدایی از بزرگان تعیین کننده در جبهه مؤمن انقلاب به ویژه فقهای شورای نگهبان و مسؤلین شرکت کننده در انتخابات خبرگان نیز به رسانه های بیگانه و ضد انقلاب خارج نشین، سپرده شد.
♦️جریان هاشمی، سومین آنتی تز انقلاب اسلامی :
🔹 با تفرس (جستجو به نشانه و علامت) می توان فهم کرد که برای ایجاد سومین جریان آنتی تز انقلاب اسلامی، آقای هاشمی در کانون توجه و طمع دشمنان قرار گرفته است. جبهه دشمن در صدد بوده و هست تا با بهره گیری از آقای هاشمی، فتنه گران و کدخداپذیران، سومین جریان آنتی تز انقلاب را علیه انقلاب اسلامی به منصه ظهور برساند. آنتی تز سوم انقلاب می بایست از یک سو، اصل نهاد انقلاب و ساخت حقیقی آن ( آرمان ها، اصول و ارزش های انقلاب ) را تضعیف و نفی نموده و از سوی دیگر، جبهه مؤمن انقلاب را با برچسب افراطی تخریب و از صحنه خارج نمایند.
♦️ اهدف دشمنان در آنتی تز سوم انقلاب :
🔹 اهداف جبهه دشمن در آنتی تز سوم، شامل بی اعتبارسازی شورای نگهبان، مشروعیت زدایی از انتخابات و ایجاد خلاء قانون گذاری در کشور ( کوتاه مدت ) تغییر هویت و رفتار جمهوری اسلامی ایران ( میان مدت ) و سپس فروپاشی انقلاب اسلامی از درون ( درازمدت ) می باشد.
💠 رهبر انقلاب در ۳ آبان ۱۳۸۹ در جمع دانشجویان قم با اشاره به موضوع آنتی تز انقلاب اسلامی فرمودند:
جبهه ی دشمن با یک طراحی پیچیده که با استفاده از کارشناسان ایرانی آن را تهیه کرده بود، قصد داشت ازقم که مرکز انقلاب اسلامی است، آنتی تز و ضد- انقلاب را بوجود آورد…جبهه ی دشمن این طرح را یکبار دیگر پس از رحلت امام (ره) در قم طراحی کردند.
رضا سراج
منبع : بچه های قلم
به دنبال ارائه لیست واحد از سوی اصولگرایان در سراسر کشور و تشتت در میان اصلاحطلبان به دلیل حضور برخی از عناصر ناهمگون با این جریان که با انتشار اخباری مبنی بر قطعیت تغییر تعدادی از اسامی لیست 30 نفره اعلامی توسط جریان اصلاحطلب، این تفرقه در میان اصلاحطلبان رنگ واقعیت به خود گرفت.
شبکه بیبیسی فارسی با اختصاص برنامه نوبت شما به موضوع آرایش سیاسی انتخابات، تلاش کرد تا به القای اختلاف میان اصولگرایان بپردازد.
بر همین اساس مجری برنامه نوبت شما برای اثبات اختلاف میان اصولگرایان به ارائه چند لیست از سوی این جریان اشاره کرد اما یک مخاطب در تماس با این شبکه نسبت به این دروغ شبکه دولتی انگلیس اعتراض کرده و از مجری این برنامه خواستار آن شد که مصادیق دیگر لیستهای اصولگرایان را ذکر کند که در کمال تعجب مجری این برنامه ارائه لیست «صدای ملت» از سوی علی مطهری یکی از سرلیست های اصلاح طلبان در این دوره از انتخابات را به عنوان مصداق اختلاف و ارائه لیست های متفاوت از سوی اصولگرایان معرفی کرد!
این مساله نشان میدهد وحدت اصولگرایان بر محور یک لیست واحد در سراسر کشور و ارائه برنامه منطبق با خواسته ها و دغدغههای اصلی مردم آنچنان دست بیبیسی فارسی را از تخریب این جریان خالی کرده است که برای القای اختلاف میان آنها در حالی که اکثریت لیست صدای ملت را اصلاحطلبان مطرحی چون علیرضا محجوب، سهیلا جلودارزاده، مصطفی کواکبیان، الیاس حضرتی، محمد صالحیمنش، محمدعلی وکیلی و... تشکیل میدهند، این لیست را به عنوان لیست موازی اصولگرایان معرفی کند!